fbpx

Anzalna Nasir Akan Meminta Maaf Kepada Neelofa Hari Ini, Jam 1.00 Petang

Anzalna Nasir Akan Meminta Maaf Kepada Neelofa Hari Ini, Jam 2.00 PetangAh tengok. Anda baca tajuk pun seperti tidak mahu baca artikel selanjut’nya, cukup informasi & padat. Ya, Anzalna Nasir akan membuat permohonan maaf kepada Neelofa.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Rakan rakan media baru sahaja menerima undangan ke satu sidang akhbar khas yang bakal di’adakan jam 1.00 petang ini di’sebuah hotel ternama di Damansara.

Menurut undangan yang datang daripada wakil Neelofa ini, sidang media ini adalah bertujuan untuk Anzalna Nasir tampil membuat permohonan maaf secara terbuka buat Neelofa.

Yang pasti, Presiden Persatuan Seniman Zed Zaidi akan turut hadir dalam sidang media ini & seperti yang semua dapat jangka beliau bakal menjadi orang tengah dalam perkara ini.

Apakah butir butir yang bakal Anzalna Nasir katakan kepada Neelofa dalam proses permohonan maaf beliau dan adakah Neelofa menerima’nya sekaligus menamatkan ‘sengketa’ antara mereka berdua?