fbpx

Anak Azhar Sulaiman Mohon Maaf Tayang Perbelanjaan Bulanan

Pasti ramai tahu pelakon Azhar Sulaiman mempunyai seorang anak gadis iaitu Kasih Iris Leona yang kini menjadi perhatian ramai. Bukan sahaja cantik malah seorang yang pintar apabila berjaya mendapat 7A dalam peperiksaan SPM.

Sejak kebelakangan ini hangat di aplikasi TikTok trend merakam video cabaran menunjukkan perbelanjaan bulanan kepada orang ramai. Anak kepada pelakon itu juga turut tidak melepaskan peluang menyahut cabaran tersebut.

BACA: Anak Azhar Sulaiman Menangis, Terkilan Asyik Dikecam

Bagaimanapun, video tersebut menimbulkan ras kurang senang netizen serta menyifatkan Leona seolah tidak sensitif dengan situasi semasa dimana ramai yang susah dan berdepan masalah kewangan susulan pandemik COVID-19.

Sudah pun memadam video berkenaan, Leona tampil memuat naik status bagi menjernihkan keadaan selepas dikecam teruk oleh netizen berikutan video tersebut.

“Saya dah ulang banyak kali, duit itu adalah 100% hasil dari titik peluh saya dan ibu bapa saya tidak beri saya duit belanja dah. Saya rasa tidak perlu saya jelaskan tentang perbelanjaan saya malah, bukan saya yang mulakan trend TikTok tersebut,” tulisnya di Twitter.

Menyedari tindakannya itu mengguris hati banyak pihak, Leona memohon maafdi atas perkongsian video tersebut.

“Saya mengaku yang TikTok saya mungkin tidak kena/tidak sensitif dan saya meminta maaf tentang itu. Saya dah memadamnya semalam setelah sedar dan ya jika kamu berasa tidak selesa dengannya, saya minta maaf,” katanya.