fbpx

Anak Azhar Sulaiman Menangis, Terkilan Asyik Dikecam

Pasti ramai tahu pelakon Azhar Sulaiman mempunyai seorang anak gadis iaitu Kasih Iris Leona yang kini menjadi perhatian ramai. Bukan sahaja cantik malah seorang yang pintar apabila berjaya mendapat 7A dalam peperiksaan SPM.

Bagaimanapun, sejak kebelakangan ini ada sahaja kontroversi terpalit gadis berusia 18 tahun itu. Baru-baru ini, Leona ada berkongsikan video meluahkan kekecewaan kerana asyik dikecam dan menjadi mangsa buli siber.

BACA: Tunjuk Jari Tengah, Anak Azhar Sulaiman Ditegur Netizen

@leonsmeonss

? original sound – Leona ? – Leona ?

“Saya harap pada suatu hari nanti orang akan sedar apa yang saya cuba sampaikan. Saya sentiasa menunjukkan sisi yang gembira tapi menjadi orang yang ceria pun masih membuatkan saya rasa sedih.

“Saya rasa tersinggung. Adakalanya pada satu tahap ia (buli siber) ini jadi melampau-lampau,” katanya menerusi video di aplikasi TikTok.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen terutama pengikutnya yang memberikan kata-kata semangat dan menitipkan doa agar terus tabah. Malah, ada yang mencadangkan supaya berehat seketika daripada media sosial untuk redakan keadaan.

Seperti diketahui, Leona sebelum ini sangat terkenal dengan kelincahannya menari di aplikasi Tik Tok dengan mempunyai jumlah pengikut yang cukup ramai.