Meskipun sebelum ini sudah menangis teresak-esak serta memberitahu mahu undur diri dari media sosial, usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri tetap nekad untuk melancarkan lagu dangdutnya bersama penyanyi Baby Shima hari ini.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Aliff berkata suaranya terlalu sedap untuk disimpan dan mengatakan ramai sebenarnya cemburu dengan bakatnya.


BACA: Tak Serik, Bonda Rozita Tertekan Aliff Syukri Insaf Tak Sampai Seminggu

Dalam entri tersebut, Aliff turut memuat naik klip vide pendek muzik video lagu terbarunya itu memaparkan dia duduk di atas pelamin bersama Baby Shima serta turut kelihatan wanita yang pernah tular sebelum ini ‘Kak Long 7e’ di dalam video berkenaan.

Difahamkan, Aliff telah pun melancarkan lagu dangdutnya berjudul Baby Sayang itu menerusi saluran YouTube pada jam 12 tengah hari tadi.


Semalam, Aliff mengejutkan ramai apabila memuat naik video menari dengan batang mop sekaligus mengundang sindiran netizen yang mengatakan usahawan itu sebelum ini mahu undur diri dari media sosial namun masih ada memuat naik perkongsian di Instagram.