fbpx

Aishah Azman Tak Trauma Dengan Lelaki, Tak Serik Bercinta

Meskipun berdepan episod duka dalam ikatan pertunangan, Aishah Azman memberitahu dia tidak trauma dengan lelaki mahupun serik untuk bercinta lagi.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Namun, Aishah memberitahu buat masa ini dia masih belum terfikir untuk mencari pengganti dan mahu fokus dalam kerjaya lakonan terlebih dahulu.

BACA: Afiq Muiz Tarik Aishah Azman Ketika Ditemu Bual Isu Putus Tunang?

“Saya tak trauma dengan lelaki atau tak serik mahu bercinta. Tapi, buat masa ini biarlah saya bersendirian dahulu.

“Saya mahu kembali memberikan fokus terhadap kerjaya dalam bidang lakonan dan mahu memacu semula karier saya,” katanya kepada Astro Gempak.

Dalam pada itu, Aishah enggan mengulas mengenai kontroversinya dengan bekas tunang, Syafie Naswip dan menyerahkan sepenuhnya kepada pihak berkuasa untuk melakukan siasatan.

“Saya tak nak bercakap atau ulas lanjut. Semuanya masih dalam siasatan. Biarlah pihak berwajib menjalankan tugas mereka. Saya tak mahu buka mulut atau memberikan sebarang komen. Biarlah semuanya selesai terlebih dahulu,” katanya.

Terdahulu, Syafie dan Aishah telah bertunang pada awal April lalu namun mengumumkan sudah putus pada bulan Jun. Tidak lama kemudian, timbul pula kes pergaduhan diantara mereka membabitkan ‘status’ Syafie.