fbpx

Adira AF Tak Kisah Jika Suami Mahu Kahwin Empat

Mengakui bahawa dirinya sakit hati apabila mengetahui tentang video suaminya merangkul pinggang Ruhainies, Adira AF bagaimanapun tidak cepat melatah malah turut memberi kebenaran untuk suaminya berkahwin lain.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: “Saya Tak Keluar Wang Ringgit Untuk Pikat Adira”

“Sebagai isteri dan ketika itu sedang mengandung, bila dapat tahu mengenai video tersebut, tipulah kalau saya tak sakit hati tetapi bila tahu cerita sebenar kenapa benda itu terjadi, saya sudah okey”

“Saya tidak ada masalah jika dia ingin berkahwin tiga atau empat sekali pun. Janji, dia boleh jaga semua isterinya dengan baik. Jangan kahwin selagi tidak boleh berlaku adil,” jelasnya kepada Kosmo! Online.

Selain itu tambah Adira, di dan Ruhainies kini tidak bermusuh atau menyimpan apa apa perasaan marah malah tambah Adira, wanita juga seharusnya mempunyai perancangan dan juga simpanan kewangan sendiri untuk masa hadapan selain turut berfikiran positif dalam menghadapi kehidupan seharian. (rtky/s)