fbpx

Adik Noor Nabila Perli Sharnaaz Ahmad?

Nampaknya kemelut rumah tangga Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila seperti tiada kesudahan apabila pelakon itu menfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya. Difahamkan, permohonan itu difailkan pada 19 September lalu

Menurut Sharnaaz, dia bertindak memfailkan permohonan berkenaan untuk memperbetulkan keadaan serta spekulasi yang diperkatakan mengenai rumah tangganya.

BACA: Sharnaaz Ahmad Fail Nusyuz Terhadap Noor Nabila

Susulan episod terbaru itu, adik kepada Nabila iaitu Nellisa Mohd Noor dilihat memuat naik status seakan berbaur sindiran yang menimbulkan persoalan kepada siapa ianya ditujukan.

Status tersebut memetik mengenai layanan seorang suami kepada isteri. Nellisa turut menyatakan bahawa suami jangan hanya tahu menunding jari terhadap isteri sahaja dan asyik menyalahkan isteri sahaja.

Ujarnya lagi, jika suami melayan isteri dengan baik dan memberikan sepenuh kasih sayang sudah pasti isteri tidak akan buat hal.

Apapun kami juga tidak pasti sindiran itu dituju pada siapa. Semakin hangat kes rumah tangga pasangan ini, apa pun kita doakan yang baik-baik saja buat mereka.