Setiap perhubungan pasti ada rintangannya. Terutama bila sudah berumahtangga. Itulah yang terjadi pada pelakon Fatin Afeefa yang dikatakan menjadi mangsa sihir rakan sendiri sehingga bercerai dengan bekas suaminya Adam Shahz.

BACA: Pengaruh Kawan Punca Adam Shahz, Fatin Afeefa Cerai


Fatin yang kerap mempunyai masalah kesihatan tidak menolak kemungkinan besar punca penceraiannya bersama bekas suami ada kena mengena dengan hasad dengki seseorang.

Menurutnya, walaupun sudah mendapatkan rawatan dari hospital namun penyakitnya masih tidak dapat dikesan sehingga terpaksa menggunakan altenatif lain.

“Sebelum ini saya ada mengalami muntah-muntah. Waktu malam dalam pukul 12 pula mesti saya tak boleh bangun”

“Ramai orang yang tegur pasal perubahan berat badan saya yang sangat ketara”


“Buat masa sekarang, saya dalam proses berubat dan berulang alik ke Pusat Perubatan Islam Darussyifa seminggu sekali,” jelasnya.

Sungguhpun begitu, Fatin bersyukur kesihatannya dikatakan beransur pulih dan memudahkannya untuk menguruskan hal anak-anak.

Dalam masa yang sama, Adam juga ada berkongsi kisah yang sama di laman sosial miliknya dan mengatakan dia menjadi mangsa kenalan rapatnya.

Macam-macamlah zaman sekarang. Tergamak betul kenalan terdekat buat benda-benda sebegini. Semoga Fatin dan Adam pulih sepenuhnya dan jangan putus asa untuk berubat. (rtky/l)