fbpx

“48 Jam Untuk Permohonan Maaf Atau Saya Saman” – Siti Nordiana

Pelakon dan penyanyi Siti Nordiana memberi tempoh selama 48 jam kepada lima individu termasuk dua selebriti iaitu Lan Solo dan Syura Badron untuk membuat permohonan maaf berhubung tuduhan fitnah dilemparkan kepadanya baru-baru ini.

Menurut Siti Nordiana atau lebih mesra dipanggil Nana berkata, jika mereka gagal berbuat demikian dia tidak teragak-agak untuk memfailkan tuntutan saman.

BACA: Siti Nordiana Menangis Setiap Kali Berzikir, Terkenang Dosa Lalu

Difahamkan, semalam Nana melalui peguamnya, Abang Azlan Abang Ariffin juga membuat satu laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Cheras.

Laporan polis itu dibuat untuk membersihkan namanya daripada tuduhan berunsur fitnah yang boleh menjejaskan nama dan reputasinya sebagai artis.

Tambah Abang Azlan lagi, jika tiada sebarang maklum balas diterima daripada kelima-lima individu tersebut, maka tindakan saman akan diambil ke atas mereka.

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila nama Siti Nordiana disebut-sebut dalam sesi IG Live disertai penyanyi, Lan Solo bersama isterinya, Shiela, Syura, jurusolek Aida G dan pegawai perhubungan awam syarikat rakaman FMC, Sam Samin.

Menerusi sesi live tersebut, Shiela meluahkan rasa tidak puas hati apabila suaminya, Lan Solo dikatakan menumpang populariti Nana hehingga ada pihak produksi enggan menawarkan pekerjaan kepada mereka disebabkan oleh ‘mulut’ Siti Nordiana.