fbpx

2010: Nora Danish Pasang Impian Buka Restoran Ala Delifrance

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Kami suka selebriti yang tidak bergantung kepada bidang seni semata-mata. Masa depan yang lebih jauh perlu di’fikirkan juga.

Seperti Nora Danish, beliau ada memasang impian untuk membuka sebuah restoran ala Delicious sebagai jaminan masa hadapan beliau & anak.

Dalam temubual bersama Gua.com.my itu juga Nora Danish, beliau meluahkan rasa kecewa beliau dengan persepsi masyarakat Malaysia terhadap mereka yang berstatus janda.

“Sepatutnya masyarakat memandang tinggi kerana pengorbanan kami, perlu menyara keluarga dan membesar anak sendirian”

“Mereka sepatutnya menghormati, sebaliknya kami ditakuti golongan wanita lain yang bergelar isteri, kerana kononnya kami lebih berpengalaman”

Gambar di’atas pula menunjukkan Nora Danish bersama Farid Kamil ketika pengambaran sebuah telemovie terbaru mereka bertajuk ‘Cuti Cuti Cinta’.

Pengambaran telemovie ini di’lakukan di’sebuah perkampungan nelayan & tiada maklumat lanjut tentang tarikh tayangan yang kami ada.