fbpx

Boleh rentan juga hati kami kalau ini terjadi kepada diri kami sendiri dek niat untuk bergambar di’tolak mentah oleh pelakon favourite.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Itu terjadi kepada Fahrin Ahmad malam kelmarin apabila hadir ke Sapura & Kencana Petroleum Red Ribbon GP Ball 2012 yang turut di’hadiri artis Hollywood.

Fahrin Ahmad adalah antara salah seorang selebriti tempatan yang di’jemput hadir ke majlis gala F1 yang penuh kemewahan itu.

Nama besar yang hadir ke malam gala itu adalah Owen Wilson, Adrian Brody & juga Camilla Belle dan mereka di’terbangkan khas untuk meraih dana khas. 

Insiden memalukan itu sejurus selepas Owen Wilson bertemu dengan pihak media di kawasan khas yang di’sediakan untuk sidang akhbar. Mungkin Owen Wilson terlalu penat selepas terbang ke sini terus dari Los Angeles.

Fahrin Ahmad masih positif dengan insiden tersebut berkata beliau bertuah dapat bertemu mata dengan pelakon Hollywood tersebut dan berharap ada peluang di’masa hadapan untuk bertemu lagi. via Daily Chilli