fbpx

Gambar: Sekitar Tayangan Perdana Filem The Dark Knight Rises, New York

Gambar: Sekitar Tayangan Perdana Filem The Dark Knight Rises, New YorkKami sebenarnya ada memasang impian untuk hadir ke majlis tayangan perdana filem bersaiz mega sebegini & berlaga bahu dengan para pelakon Hollywood. Tetapi, yeah.

Harap ada studio filem yang baca impian kami dan berbesar hati untuk terbangkan kami ke’sana. Heh. Sementara itu, ini malam tayangan perdana The Dark Knight Rises.

Filem ini merupakan filem paling di’nantikan oleh para peminat hiburan seluruh dunia kerana ia’nya merupakan filem terakhir dalam siri Batman arahan Christopher Nolan.

The Dark Knight Rises bakal membuka tayangan pada 19 Julai ini untuk pasaran Malaysia dan kami sudah pun menonton filem ini awal hari semalam — dan ia’nya awesome!

Beberapa hari lalu, berlangsung majlis tayangan perdana The Dark Knight Rises buat pertama kali’nya yang mengambil tempat di AMC Lincoln Square Theater, New York.

Beberapa keping gambar di’sekitar majlis tersebut untuk anda tatap sebelum pergi beratur di pawagam berhampiran untuk tiket The Dark Knight Rises.