fbpx

Zulin Aziz Sah Bergelar Isteri Farhan

Tahniah diucapkan kepada Zulin Aziz yang selamat bergelar isteri kepada rakan kongsi perniagaan, Farhan Norzaini dengan sekali lafaz di Masjid Negara jam 9.20 pagi tadi.

Pasangan mempelai diijabkabul berwalikan abang pengantin perempuan, Shah Rezza Abdul Aziz. Mereka dinikahkan Imam Besar Masjid Negara, Ustaz Ehsan Mohd Hosni.

BACA: Zulin Aziz Selamat Bertunang, Nikah 20 Februari 2022

Pada majlis itu, Zulin atau nama sebenar, Farah Azleenda Abdul Aziz menerima wang hantaran RM30,000.

Pengantin lelaki turut menyerahkan mas kahwin RM80 dan lima dulang hantaran berbalas tujuh dulang daripada pihak pengantin perempuan.

Selepas berdepan pahit getir dalam mencari cinta sejati, Zulin berharap kehidupan bersama suaminya akan dipermudahkan.

“Saya sering digambarkan dengan cinta sejati selama ini. Begitu juga fantasi dunia kartun Disney yang membahagiakan antara dua karakter kartun.

“Namun, sebelum dua karakter kartun itu bersatu, pelbagai dugaan ditempuhi. Di alam realiti, saya melalui pahit getir dalam mencari cinta sejati.

“Kehadiran suami dua tahun lalu bagai magis yang mengubah persepsi bahawa kemarau panas berpanjangan itu berakhir dengan kehadiran pelangi selepas hujan,” katanya.

Pasangan itu bakal diraikan dalam sebuah majlis resepsi di premis acara, Magica Grand Hall, Shah Alam malam ini. Terdahulu, Zulin selamat mengikat tali pertunangan pada 28 Januari lalu.