Hasil undian anda semua, senarai lima teratas untuk semua kategori utama dan online Anugerah Bintang Popular BH 2013 (ABPBH 2013) telah diumumkan semalam dalam satu majlis yang berlangsung di Kuala Lumpur.

Senarai pencalonan menyaksikan Zizan Razak muncul sebagai selebriti dengan pencalonan terbanyak dengan lima kategori, berbanding lapan kategori yang menyenaraikan beliau sebagai calon pada edisi 2012 yang lalu.


Zizan Razak tersenarai bagi lima kategori iaitu Pelakon Filem Lelaki Popular, Artis Komedi Lelaki Popular dan Pengacara TV Lelaki Popular.

Manakala menerusi kategori dalam talian, Zizan Razak pula dicalonkan bagi kategori Gandingan Di Layar Serasi (bersama Siti Saleha) dan Artis Berpengaruh Di Laman Media.

Edisi ABPBH tahun ini turut memperlihatkan nama-nama baru yang berjaya menjadi lima calon terbaik seperti Nomad (Artis Baru Lelaki Popular), Chacha Maembong (Artis Baru Wanita Popular), Raja Ilya (Pelakon TV Wanita Popular), Pekin Ibrahim (Pelakon Filem Lelaki Popular), Jihan Musa (Artis Komedi Wanita Popular) dan Nik Michael Imran (Pengacara TV Lelaki Popular).

Majlis anugerah berprestij yang akan mengambil tema Magis Alam ini akan berlangsung pada 6 April 2014 nanti di Arena of Stars, Genting Highlands dan akan bersiaran secara langsung menerusi TV3 dan Hot FM.


Lihat senarai penuh pencalonan akhir Anugerah Bintang Popular BH 2013 di laman rasmi mereka dan anda boleh mengundi artis kegemaran mereka bermula 23 Januari hingga 11 Mac untuk menentukan para pemenang & juga Bintang Paling Popular 2013. (rtky/m)