Baru-baru ini, bekas tunang kepada Zarina Anjoulie iaitu Datuk Seri Khazrul Elzey dilihat ada memuat naik video keluar bersama aktres tersebut.

Menerusi perkongsian di Instagram, Zarina atau lebih mesra disapa Anju ada memuat naik video mengulas mengenai hubungan dengan bekas tunangnya itu.


BACA: Tayang Gambar Wanita Cantik, Bekas Tunang Zarina Anjoulie Dah Jumpa Pengganti?

Zarina berkata dia tidak menolak kemungkinan untuk kembali bersama namun menyerahkan soal jodoh mereka ditangan Tuhan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1)

Dalam pada itu, Anju menjawab tohmahan netizen dia kembali kepada bekas tunang kerana berpoket tebal. Anju mengakui perkara itu serta mengatakan dia suka keluar dengan lelaki berduit.


“Cerita pasal anju n dato get back balik…Well we r heading there tapi jodoh di tangan Allah. At this point im just goin where my life takes me…

“Adakah aku berbalik pada dia pasal pocket dia tebal ? Yes itu adalah salah satu sebab nya. Lantak kau la nak laki miskin thats on u. Aku suka keluar dgn laki berduit,” katanya.

@alfayeds.8

#fyp kita up lagi lah …. our memories @zarinaanjoulie_ jgn la cemburu awak2 semua jodoh pertemuan itu hak Allah. kami berserah!

? Mekar Di Jiwa – X-Ray

Terdahulu, hubungan Khazrul dan Anju dikatakan terlerai selepas dua minggu mengikat tali pertunangan. Malah, Khazrul berkata dia bukanlah lelaki yang terbaik buat Anju serta memilih untuk terus bersahabat baik.