fbpx

Zahida Rafik Dilabel Yahudi Kerana Gambar Seksi

Gara-gara kerana bergambar seksi bersama rakan-rakannya, ada peminat yang melabelkan pelakon Zahida Rafik sebagai seksi di akaun Instagram miliknya. Semakin melarat nampaknya gejala melabelkan individu lain ketika ini.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Zahida Rafik Kalah Saman Dan Bekas Pemandu Terima RM150,000

Zahida Rafik Dilabel Yahudi Kerana Gambar Seksi - ROTIKAYA_in

Seperti kebiasaan yang kita lihat di bahagian komen Instagram yang ada perbalahan, pastinya ada pihak yang menyokong dan membantah apa yang dilakukan oleh selebriti ini sehinggakan menjadi satu pertengkaran berpanjangan.

Melihatkan kepada caption pada gambar yang dimuatnaik, kemungkinan Zahida menghadiri sebuah majlis yang mempertemukan dia dan rakan lama. Selain pelakon ini, gadis yang mengenakan busana gelap di dalam gambarnya itu turut sama dicemuh.

Apa-apa pun, semoga peminat Zahida Rafik mendapat apa yang mereka cari dengan berbalah di ruangan komen ketika orang lain sedang sibuk lagi membantu orang tidak upaya sama-sama menyambut Aidilfitri dengan lebih bermakna. (rtky/s)