fbpx

OMG guys, masuk sahaja bulan Disember memang anda akan dihantui dengan pelbagai promosi yang kaw-kaw. Paling penting sambil anda membeli tu, anda boleh menikmati barangan tersebut dengan tenang sampai kenyang lah perut tu.

Betul kami tak tipu, anda akan kenyang bila rebut promosi barangan ni. Year End Sale (YES) kali ni memang berbaloi gila!

Origina Year End Sale Pack kali ni akan buat anda tak senang duduk bila anda boleh grab 15 minuman (3 pouch setiap flavor!) yang sedap ni sekaligus. Bab harga jangan risau, nama pun YES kan sudah semestinya harga menjunam!

Ha! Sebelum kami terlupa setiap pack akan ada flavour ORIGINA Susu Perisa Coklat 200ml, ORIGINA Teh Tarik/Teh Susu 200ml, ORIGINA Susu Perisa Strawberry 200ml, ORIGINA Susu Perasa Kurma / Susu Tamar 200ml dan ORIGINA Coffee Latte 200ml. Anda akan dapat 3 uncang setiap flavour.

Paling best, anda boleh dapat dapat Planner Book 2021 lagi tau. Semantara stok masih ada ni apa kata anda grab jer terus.

Macam Mana Nak Join Promosi YES Origina Ni?

Okey kami tak nak bagi anda terliur sangat dengan promosi yang akan tamat pada 31 Disember ini. Apa kata kami belanja anda cara paling mudah untuk anda grab promosi ini.

Langkah 1: Pergi ke https://www.origina.my/

Langkah 2: Cari & ‘Add to Cart‘ ORIGINA YES PACK (15 PCS/PACK). Minima pembelian ialah 1 Pack (15 x 200ml) pada harga RM 75.00 tidak termasuk kos penghantaran.

Okey, tu ja langkah yang perlu anda ikut untuk grab YES by Origina ni. Mudah kan? Jadi apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai kita membeli! ~Rasa nak minum, nak minum, pilihlah Origina! Maklumat lanjut layari laman rasmi Origina dan Instagram Origina.