fbpx

“Yang Hanya Pandai Menghentam Tu, Harap Anda Pun Bantu Sekali”

Beberapa hari lalu, jutawan terkenal Datuk Seri Vida dikecam hebat susulan kenyataannya meminta mereka yang terjejas supaya berusaha daripada bergantung dengan bantuan bendera putih sahaja.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Bagaimanapun, Vida menegaskan dia tidak menghalang bantuan bendera putih dan kenyataannya itu adalah untuk memberi semangat kepada mereka di luar sana untuk berusaha mengubah nasib hidup.

BACA: DSV Tidak Mahu Disamakan Dengan Ebit Lew

Menerusi perkongsian terbaru, Vida mendedahkan dia sudah banyak kalu membantu mereka yang memerlukan tetapi dia hanya menghantar kumpulannya untuk uruskan misi bantuan berkenaan.

Dalam pada itu, Vida turut berkata dia berharap mereka yang mengutuknya turut menghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan daripada menghentam dirinya sahaja.

“Saya pun dah lupa ini trip ke brapa dah sebelum ni saya hanya hantar team saya sahaja. Rezeki Dari Allah kepada saya , saya agih agihkan. InsyaaAllah.

“Kepada sesiapa yang mengutuk / Menghina saya . Yang kononnya berlumba lumba nak jadi hero? Hanya pandai menghentam tu harap anda pun sama sama membantu okay,” tulisnya.

Menerusi posting tersebut, Vida turut memuat naik fotonya bersama-sama barang keperluan yang akan diagihkan kepada mereka yang memerlukan.