Peminat tegar kopi kalau baca ni memang happy betul ni. McCafe nak belanja rasa kaw-kaw sepanjang bulan Oktober sempena sambutan International Coffee Day!

Anda pun tahu kan kopi di McCafe ni memang 100% kopi premium dari Arabica, medium dark roast dan tiada bahan penambah lain. Sebab tu kalau dari jauh jer dah boleh bau kopi McCafe ni. Dengan great-tasting nya lagi, tipu sangat kalau anda boleh buat dek jer dengan kopi McCafe ni kan? Aduhai tiba-tiba rasa nak pergi beli kopi lah pulak…

100,000 Iced Latte PERCUMA

Gais, kami excited sangat ni! Untuk sepanjang Oktober ini, McCafe nak belanja rasa kepada anda untuk merasai sendiri secawan kopi berasaskan espresso yang berkualiti tinggi #McCafeBelanjaRasa sempena sambutan International Coffee Day!

Bukan itu jer, McCafe juga akan bagi 100,000 cawan iced latte secara PERCUMA kepada anda. Woahhhh, bestnya! Anda boleh klik DI SINI untuk order okay.

Cara anda nak redeem mudah jer. Bila anda order mana-mana McDelivery, anda masukkan promo code: “MCCAFEFREE”. Lepastu anda check-out dan nikmatilah medium-sized Iced Latte PERCUMA anda tu. Amacam?

RM1.99 Jer Sepanjang Oktober!

Gais ada lagi! Nampaknya deals mereka ni tak habis-habis! Kalau tadi nak kasi 100,000 iced latte percuma. Sekarang ni mereka bagi diskaun pulak dah.

McCafe juga buat deals lagi untuk iced latte dengan harga RM1.99 sahaja! Bukan untuk sehari yer, tapi sepanjang bulan Oktober. OMG! Kalau macam ni kami nak simpan seksiap duit nak beli iced latte kat McCafe! Ingat, deals ni hanya untuk McD apps saja tau.

Aplikasi McD Pun Ada Deals

Anda ada tak apps McD? Kalau ada anda memang untung sangat sebabnya mereka pun ada buat deals kat sini! Antaranya anda boleh dapatkan potongan 50% untuk minuman iced chocolate, cappuccino dan latte (first come first served). Berdasarkan terma dan syarat. Klik link ini.

Kalau anda nak tahu tentang deals ini, anda boleh klik DI SINI. Ataupun anda boleh jer singgah ke page McDelivery untuk info lanjut!

#McCafeBelanjaRasa #McCafeMY