fbpx

Selepas pelancaran peranti OPPO A93 hari Selasa lepas, kini OPPO melancarkan Cabaran TikTok #AceYourStyle untuk penggemar aplikasi Tiktok! Wow!

Power! Perjuangan Anak Kepada Ayah Maka Terhasilnya Produk Hebat Ini

Kalau sebut jer tentang penyakit tiga serangkai, pasti kita akan rasa takut kan? Yelah siapa jer yang nak penyakit ini 'hinggap' pada badan kita? Tiada siapa pun yang nak weh. Anda jangan tak tahu, ada...

Baca Lagi

Mudah je gais nak menang. Anda hanya perlu follow steps dan letak hashtag dan boleh menang hadiah bernilai sehingga RM10,000!

Macam Mana Nak Menang?

Nak tau macam mana nak sertai Cabaran TikTok ni? Check out steps mudah ni:

1. Muat turun apps TikTok – Pergi ke bahagian Discovery – Cari hashtag #AceYourStyle

2. Tekan butang rakam – lagu dan effect dah sedia dekat skrin tu, nak tukar ke versi English pun boleh tau! – anda ikut jer step tarian Ayda Jebat ni:


3. Publish video anda dengan hashtag #AceYourStyle dan #OPPOA93

4. INGAT! Pastikan video ada dipublickan

5. Hantar video anda di laman web #AceYourStyle TikTok Dance Challenge Tekan je SUBMIT VIDEO di penghujung homepage.

Kalau anda selalu scroll aplikasi TikTok, anda mesti kenal dua ‘TikTok Femes’ Farrah dan Akiddos ni kan? Tengok, mereka pun dah join #AceYourStyle TikTok Dance Challenge ni, anda pun mestilah kena join gais!



Ini Hadiah Yang Bakal Anda Menang!

Hadiah Utama
OPPO A93 (RM1299) + RM3000 Tunai

Tempat Kedua
OPPO A93 (RM1299) + RM1500 Tunai

Tempat Ketiga
OPPO Enco Free (RM499) + RM1000 Tunai

Hadiah Saguhati sebanyak 15 Baucer OPPO bernilai RM100

Weh ni dah gempak dah hadiahnya! Sabar jap! Ni paling special, anda yang menang berpeluang untuk shoot muzik video OPPO A93 bersama Ayda Jebat! Aaa. Bestnya!

Apa Yang Best Dengan OPPO A93 Ni?

Kalau tak best takkan lah si Ayda Jebat ni tak jatuh cinta kan? Jom kita tengok apa yang best dengan OPPO A93 ni

6 Kamera Potret Berkuasa AI

1. AI Colour Portrait

Dengan algorithm AI pada OPPO A93, fungsi AI Portrait Colour pada telefon pintar ini akan menjadikan background pada gambar anda hitam dan putih, dan mengekalkan warna pada portrait anda.

2. AI Night Flare Portrait

Menjadikan gambar waktu malam anda lebih gempak dengan effect bokeh dan mencerahkan gambar yang diambil walaupun dalam gelap. Pakai phone je pun dah boleh snap gambar macam pro!

3. AI Super Night Portrait

Untuk OPPO A93, selfie anda akan jadi lebih clear walaupun dalam gelap. Direka khas dengan low light conditions, OPPO A93 menggabungkan siri AI algorithms termasuklah HDR. Ia akan tangkap dan gabungkan exposure level dalam frame, facial recognition, yang mana kualiti selfie anda akan lebih cantik dan sharp!

4. Dual Lens Bokeh

Kamera OPPO A93 akan memproses gambar atau video anda untuk menjadikan setiap subjek dalam gambar atau video anda lagi untuk kelihatan clear dan background akan menjadi blur.

5. AI Super Clear Portrait

Dengan teknologi yang eksklusif, perincian wajah paling tepat sehalus-halus alis pun dapat ditingkatkan atau disusun semula bagi memastikan gambar potret anda lebih jelas.

6. Ultra Clear 108MP Image

Zoom lah sebanyak mana yang anda nak, gambar anda akan sentiasa clear dan HD. Tak pecah pun!

7. Design Yang Ultra-Sleek

Ultra-thin dan Ultra-lightweight! Dengan hanya berat 164 gram dan ketipisan yang hanya 7.48mm, memang OPPO A93 ni akan jadi selamanya kesukaan anda!

Designnya yang sleek dalam Metallic White dan Matte Black ni memang anda akan jatuh hati dengan OPPO A93 ni. Bukan tu jer, ia juga mempunyai paparan Dual Punch-Hole 16.34cm yang mempunyai diameter kamera yang unik yang hanya 3.7mm sahaja.

8. Lebih Pantas Dengan 8GB RAM + 128GB ROM

OPPO A93 ini dikuasakan oleh pemproses MediaTek Helio P95 dan dihadirkan dengan RAM sebesar 8GB dan storan sebesar 128GB.

Alahai bestnya kalau dapat grab OPPO A93 ni. Dah la cantik, ciri-ciri dia pun menarik. Masuk jer contest ni dan menang OPPO A93 ni okay! Tak payah susah-susah nak kumpul duit dah.

Air Gesture

Pernah tak bila tangan kotor, tapi tak boleh nak angkat telefon? Hah! Untuk OPPO A93 ni, walaupun tangan anda kotor, ataupun basah, anda hanya lambaikan tangan anda 20-50cm dari telefon pintar itu untuk jawab panggilan. Tapi make sure anda aktifkan dulu Air Gesture tu. Jangan pulak tetiba nak lambai sedangkan tak aftifkan mode itu yer. So amacam best tak?

Cepat Join Contest!

Okay gais, jangan buang masa lagi, get ready dengan tarian anda tu dan upload dalam TikTok anda. Oh ya, contest ni bermula SEKARANG (10 Oktober 2020) hingga 9 November 2020! Sempatla nak praktis menari tu kan.

Untuk info lanjut, anda boleh klik di bawah

OPPO A93: https://bit.ly/2Soqc9g
OPPO Brand Store: https://bit.ly/36AVxh8
OPPO Facebook: https://bit.ly/2GHt4v2
OPPO Instagram: https://bit.ly/30BM5qa

Jangan lepaskan peluang KEEMASAN ini!