fbpx

Kelihatan cantik menawan memang sesuatu yang menjadi idaman setiap wanita untuk meningkatkan keyakinan diri masing masing namun masalah berat badan sering menjadi halangan utama untuk para wanita untuk tampil menawan.

Masalah berat badan yang tidak terkawal sering terjadi kepada mereka yang baru sahaja melahirkan anak. Ramai para wanita sebenarnya mencari cara untuk kembalikan bentuk badan yang menarik seperti anak dara.

Seorang ibu kepada dua orang anak, Nurul Afiqah tampil mendedahkan rahsia beliau kembali kurus selepas melahirkan anak keduanya. Wanita ini mendedahkan yang beliau mengamalkan Pinkgold sejak melahirkan anak pertama lagi disamping memakai bengkung sepanjang masa & sangat puas hati dengan kesannya yang menakjubkan dimana berat badan turun dengan pantas, perut kembali kempis & badan pejal persis anak dara.

Oleh itu, Nurul Afiqah lebih fokus mengamalkan Pinkgold selepas melahirkan anak kedua selain mengamalkan amalan berpantang dengan baik & berjaya mengembalikan berat badan sebelum mengandung. Bertungku & pengambilan makanan yang berkhasiat juga menjadi amalannya ketika berpantang.

Nurul Afiqah turut mendedahkan yang beliau mengamalkan Pinkgold selama 2 bulan sahaja sebelum mampu mencapai bentuk tubuh asal yang lebih menarik dan meningkatkan keyakinan diri beliau sebagai seorang ibu.

Pinkgold merupakan minuman berperisa coklat pisang yang sangat sedap diminum dan mampu membuatkan anda rasa kenyang dalam tempoh yang lama. Bila perut anda sentiasa kenyang, pengambilan makanan anda juga terkawal dengan sendirinya.

Dengan mengamalkan Pinkgold, anda tidak perlu berlapar & lakukan senaman berat. Paling bagus Pinkgold tidak akan memberikan kesan sampingan seperti sakit perut atau rasa hendak buang air besar seperti sesetengah ubat kurus di pasaran.

Dalam masa yang sama Pinkgold juga akan memberi tenaga, membakar lemak lemak yang berlebihan daman badan sekaligus mengecilkan peha dan lengan yang besar.

Penggunaan Pinkgold secara konsisten mampu menghilangkan berat badan antara 2kg sehingga 15kg untuk setiap kotak. Yang paling penting, Pinkgold ini juga sesuai untuk diamalkan oleh wanita mahu pun lelaki.

Tidak hairanlah Pinkgold menerima reaksi positif daripada penggunanya dan tidak perlu risau dengan keselamatan produk ini kerana telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & miliki nombor pengkelasan (141118/11/021).

Seiring dengan slogan ‘Sehari Secawan Semakin Menawan’ membuktikan pengambilan Pinkgold sehari sekali saja sudah memadai untuk anda dapatkan tubuh badan yang cantik & berat yang ideal.

Setiap kotak Pinkgold mengandungi 15 sachets serbuk minuman dan jika anda berminat untuk dapatkan Pinkgold pada harga promosi menarik, anda boleh klik 60193384646.wasap.my dengan segera.

Untuk maklumat lanjut dan testimoni pengguna Pinkgold, anda boleh layari akaun Facebook (Pinkgold) atau Instagram (@pinkgoldhq) mereka.