fbpx

Wani Comel Cuba Nasib Jadi Pelakon Pula

Sebelum ini terpali dengan kontroversi membabitkan usahawan kosmetik berhubung perjanjian duta produk kurus, gadis obesiti, Wani Comel kini mencuba nasib untuk menjadi seorang pelakon.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Wani atau nama sebenanrya Nurul Airawani Nazira Ibrahim dilihat menghadiri sesi uji bakat lakonan di syarikat produki, Metrowealth.

BACA: Tak Tahan Dikecam & Dihina, Wani Comel Buat Laporan Polis

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nurul Airawani | 24 ?? (@wanicomel20)

“Kita ni daripada duduk bawah asyik kena pijak, kita kena upgrade. Kita datang sini untuk casting. Tak apalah, mana tahu ada rezeki.

“Daripada orang pijak-pihak kita buat kita macam tak ada harga diri, baik kita datang sini, baru orang hargai kita,” katanya.

Uji bakat tersebut turut dihadiri bekas pembantu peribadi Datuk Seri Aliff Syukru yang dikenali sebagai Kak Mel dimana sebelum ini pernah menjadi perhatian selepas mendakwa dibuang kerja.

Dalam satu perkongsian, pemilik produksi tersebut iaitu David Teo turut mengalu-alukan kedatangan Wani dan bercadang akan memberikan watak komedi yang bersesuaian. Sementara itu, Wani turut menjelaskan dia tidak kisah dengan apa sahaja yang diberikan.

“Ikutlah (watak) apapun, janji jangan jadi pencacai sudah,” katanya.