fbpx

Wan Ellyas Dunia Baru Kini Pramugara MAS, Berhenti Berlakon?

Hujung minggu memang perlu di’penuhkan dengan kisah mereka yang sebenarnya sudah jauh dari dunia selebriti.

Dalam kata lain, kisah artis suam suam kuku. Dan, lama kita tidak dengar cerita pelakon yang popular dengan drama siri Dunia Baru ini.

Wan Ellyas yang kali terakhir kami perasan muncul di’kaca televisyen dengan drama bersiri Merah Putih ini di’katakan sudah mempunyai pekerjaan tetap.

Menurut beberapa sumber dari Forum Cari, mereka beberapa kali terserempak dengan pelakon selamba ini di lapangan terbang.

Wan Ellyas di’katakan kini sudah tidak bersama rambut panjang kerinting yang menjadi trademark beliau, maklumlah kini bertugas sebagai pramugara Malaysia Airlines (MAS).

Baguslah untuk Wan Ellyas jika sekarang beliau sudah mempunyai pekerjaan tetap cuma satu persoalan yang ingin kami ajukan.

Sudah berhenti berlakon’kah wahai Wan Ellyas kerana kami sukakan gaya lakonan anda yang selamba & tidak kekok di’hadapan kamera.

UPDATE-1: Menurut sumber dalaman yang rapat, Wan Ellyas sudah sah bersara namun tidak di’war-warkan kepada pihak media. Penerbangan pertama jejaka ini bersama MAS adalah pada 7 Sept 2011 lalu, iaitu pada tarikh hari lahir beliau. Good luck Wan Ellyas!