fbpx

Video Panas Aliff Aziz Tular, Bella Astillah Kata Itu Video Lama

Sejak semalam kecoh di laman Twitter dua video pendek memaparkan seorang lelaki mirip penyanyi Aliff Aziz melakukan aksi tidak senonoh di dalam tandas.

Tampil mengulas mengenai perkara itu, Bella Astillah berkata video tersebut adalah video lama ketika suaminya masih jahil tentang agama.

BACA: Bella Astillah Syukur Suami Penyayang, Aliff Aziz Bangga Isteri Cantik

“Video tu dah sangat lama yang sudah terjadi di masa lalu, saya tak nak tahu dan tak nak tengok pun zaman jahil dia. Waktu itu hati dia mungkin buta.

“Sekarang ini dia sedang cuba yang terbaik untuk berubah ke arah kebaikan secara perlahan-lahan. Tapi masih ada yang ingin menjatuhkan dia. Mungkin sebab tak senang dengan kebahagiaan dan perubahan Aliff… Wallahualam,” katanya.

Difahamkan, video dimuat naik oleh seorang netizen berdusarasi hampir dua minit itu memaparkan wajah Aliff menunjukkan kemaluannya.

Dalam pada itu, Bella berkata apa yang penting dia dan keluarga sentiasa mendoakan yang terbaik serta memberikan sokongan buat suaminya.

“Bagi saya sekarang, perkara yang jauh lebih penting adalah saya dan keluarga akan terus mendoakan yang terbaik dan tidak akan berhenti memberikan sokongan 100 peratus kepada dia,” katanya.