fbpx

Ustaz Ebit Lew Tawar 100 Peluang Pekerjaan Di Elews Mart

Semalam, pendakwah bebas terkenal Ustaz Ebit Lew berkongsikan perkembangan terbaru mengenai 10 cawangan pasar raya miliknya diberi nama Elews Mart kini sedang dalam proses pengubahsuaian dan dijangka beroperasi pada pertengahan Julai ini.

Ustaz Ebit berkata tujuan penubuhan premis tersbeut adalah untuk menawarkan harga barangan paling murah bagi membantu mereka yang kurang berkemampuan dan juga membuka peluang pekerjaan lebih-lebih lagi dalam keadaan sekarang ramai yang hilang pekerjaan.

BACA: Pasar Raya Ebit Lew Bakal Dibuka Bulan Depan

Nampakny, Ustaz Ebit memberikan perkhabaran gembira buat mereka yang sedang mencari kerja dimana Elews Mart menawarkan peluang pekerjaan buat 100 orang untuk jawatan Pengurus Cawangan, Penolong Pengurus, Pegawai Pemasaran, Penyelia dan Kakitangan Runcit.

Antara cawangan yang terlibat di Bandar Baru Bangi,Kajang, Cyberjaya,Subang Perdana, Sg Buloh, Prima Sri Gombak, Gombak Traders,Shah Alam, Damansara dan Balakong Cheras.

Menerusi perkongsian di Facebook itu, Ustaz Ebit turut menyertakan emel untuk mereka yang berminat mencari pekerjaan menghantar resume.

Terdahulu,  Ustaz Ebit berkata pihaknya akan memberikan harga barangan paling murah dan turut disediakan bantuan percuma ataupun ‘food bank’ di setiap cawangan untuk membantu mereka yang memerlukan.