fbpx

Tuduhan Tak Berasas, Fazura Minta Hans Isaac Mohon Maaf

Seperti majlis-majlis lain, pentas Festival Filem Malaysia (FFM) turut ada drama tersendiri. Khabarnya ada pihak tidak berpuas hati apabila pasangan Fazura dan Fattah Amin tampil berdua menyampaikan trofi pada malam itu.

BACA: “Tahap Kebahagiaan Saya Sekarang Di Skala 100”

Timbul dakwaan mengatakan penampilan Fattah diatas permintaan peribadi Fazura yang ingin bergandingan berdua. Rasa tidak puas hati itu diluahkan Datuk Hans Isaac yang mendakwa Fazura tidak menghormati artis lain.

“Saya terkejut apabila ada blog melaporkan kononnya saya mengenakan syarat kepada penganjur iaitu kalau mahu ambil saya sebagai penyampai trofi, saya mesti digandingkan dengan Fattah”

“Dakwaan mengatakan saya hanya akan muncul jika Fattah menemani saya adalah tidak benar sama sekali. Ini adalah tuduhan yang berat, sebagai selebriti yang sudah 17 tahun berkecimpung dalam industri, saya tahu prosedur majlis”

“Saya terkejut menerima mesej daripada Hans, pagi tadi yang mendakwa dia yang meluluskan senarai penyampai trofi. Saya dituduh membuat keputusan sendiri dan tidak menghormati artis lain yang layak naik ke pentas”

Sehubungan dengan itu, Fazura yang berasa terkilan dengan tuduhan kerana mencemarkan reputasi beliau dan suami, meminta Hans tampil memohon maaf bagi membersihkan namanya diatas tuduhan itu. (rtky/w)