Awal nampaknya Twitter Selebriti muncul hari ini? Kerana kami akan membanjirkan laman web kegemaran ramai ini dengan gambar gambar konsert Suara Kami 2011.


Jadi untuk tidak membuatkan anda semua muntah, Twitter Selebriti Weekend ini menjadi penawar kepada semua yang tidak berapa gemar akan konsert yang berlangsung malam tadi.

Semalam tiada Twitter Selebriti kerana kami semua berada di’luar membuat liputan untuk konsert & karnival Suara Kami 2011.

Seperti biasa, selautan terima kasih kepada rakan kerjasama kami yang banyak membekalkan gambar selebriti dari Twitter mereka, SelebriTweets.

Jadi untuk edisi hujung minggu ini, kita ada sekali lagi gambar Lisa Surihani dalam persalinan baju sekolah untuk filem akan datang — Istanbul Aku Datang.


Kita juga ada gambar keluarga jutawan terkenal Malaysia di’gerai rojak bergerak dan siapa? Tengok selepas ini. Siapa kata jutawan tidak layan roadside food? Padahal rumah terbuka.

Juga kita ada gambar sepasang kasut yang di’gunakan Shaheizy Sam dalam filem Adnan Sempit yang di’lelong ketika Karnival Amal Syawal NSTP semalam. Enjoice!


Zizan Raja Lawak di litar lumba Sepang. Mamat kereta dia ni.


SM Nasarudin & Marion Caunter menikmati rojak bergerak. Yummeh!


Aishah Sinclair bersama ayahnya. Serius Indiana Jones style.


Kasut yang di’gunakan Shaheizy Sam dalam Adnan Sempit di’lelong, semalam.


Hafiz Hamidun di hadapan Stadium Old Trafford. Lucky man!


Ya, ini Siti Nurhaliza dalam persalinan seorang biker. Tak percaya sudah. #LOL


Proton Perdana kesayangan Mamat Sepah alami kemalangan ringan.


Lisa Surihani dalam persalinan baju sekolah untuk Istanbul Aku Datang


Johan Asari & Fasha Sandha di majlis rumah terbuka, semalam.


Lisa Surihani, Aizat Amdan & Tomok. Hmm. Lisa Surihani.