fbpx

Hangat diperkatakan hari ini apabila seorang wanita dikenali sebagai F mendakwa dipermainkan pelakon Azri Iskandar.

Wanita itu mendakwa Azri mengajak untuk bernikah dengannya selepas dua hari bercerai dengan Ellie Suriaty dan dia sudah pun berjumpa dengan keluarga aktor itu.

BACA: Wanita Dakwa Dipermainkan Azri Iskandar, Ajak Nikah Tapi Nak Kahwin Orang Lain

Memetik Kosmo!, Azri berkata tidak loggik untuk dia mengajak seorang wanita selepas dua hari bercerai. Malah, Azri turut memohon wanita itu berhenti menganggu kehidupannya.

“Saya tak tahu apa motif dia buat pendedahan kepada media selepas saya bercerai dan membuat pendedahan ingin membina masjid dengan Azra Diera.

“Kalau niatnya untuk mengeruhkan hubungan antara saya dengan bakal isteri, semoga berjaya sebab Azra percayakan diri saya. Pesan saya untuk dia, berhentilah. Tolong jangan kacau hubungan dan runtuhkan masjid yang saya nak bina dengan Azra,” katanya.

Mengakui terkejut dengan dakwaan wanita itu, tegas Azri lagi, buat masa sekarang dia hanya mahu berkahwin dengan Azra.

“Saya cuma nak berkahwin dengan Azra. Apabila membaca dakwaannya, saya pun terkejut tapi saya yakin, Azra lebih tahu kebenarannya.

“Macam saya cakap tadi, di mana logiknya dua hari lepas bercerai terus ajak berkahwin sedangkan sebelum itu kami dah putus hubungan agak lama sebelum bertemu kembali baru-baru ini,” katanya.

Terdahulu, wanita itu berkata dia mengenali Azri sejak lima tahun lalu dan berhubung semula selepas dua hari Azri bercerai dengan bekas isterinya, Elly Suriaty.