Biarpun saban hari kita mendengar ada sahaja pergolakan rumah tangga selebriti melibatkan pihak ketiga, namun bagi Ozlynn, beliau bersyukur perkahwinannya bersama Johan Rajalawak selama lapan tahun tidak pernah menghadapi dugaan seumpama itu. Lebih mengukuhkan lagi kepercayaannya kerana Johan lebih gemar berada di rumah melayan anak-anak.

BACA: Johan, Ozlynn Tak Mewahkan Anak Anak


“Jujurnya memang tidak ada yang mendekati pun. Cubalah kalau berani. Sebenarnya saya dan Johan saling memegang kepercayaan dalam hubungan kami dan rasanya itulah rahsia kepada rumah tangga harmoni”


“Salah satu sebab saya kata tiada wanita berani mendekatinya kerana sikapnya sendiri memang gemar duduk di rumah. Kalau dia keluar pun, dia pergi bermain futsal dengan rakan-rakan dan itu pun dia akan tinggalkan telefon di rumah,” jelasnya kepada m Star Online.

Sementara itu, Johan pula berkata, sejak berkahwin beliau sentiasa mengingatkan dirinya yang sentiasa membawa maruah isterinya bersama setiap kali keluar dari rumah. Jadi tidak pernah sedetik pun Johan terfikir untuk mencari wanita lain di luar kerana keluargalah keutamaannya.Kalau masih ingat ketika kontroversi hangat melanda rumah tangga Aliff Aziz dan Bella Astillah baru-baru ini, ramai juga selebriti memuat naik kenyataan seakan memberi amaran kepada wanita diluar sana supaya tidak menganggu suami mereka. Kami percaya pasti ramai selebriti mengambil langkah berjaga-jaga selepas kejadian itu. (rtky/w)