Perkongsian terbaru Janna Nick menjadi perhatian apabila memuat naik video luahan hatinya yang tertekan dengan urusan kerja sehingga menitiskan air mata.

Menurut Janna, dia terlalu bekerja keras sehingga fizikalnya letih namun tidak mampu melawan fikirannya yang hanya memikirkan tentang kerja.

BACA: Pangku Kekasih Atas Riba, Janna Nick Dikecam Lagi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

“Saya jenis yang suka bekerja dan tidak boleh duduk diam sahaja. Malah, jadual saya padat hingga hujung tahun ini dan walaupun badan penat tetapi otak saya kata tidak.

“Bayangkan saya duduk seorang, tak buat apa-apa tapi lima, enam suara dalam kepala memberi idea berbeza untuk bekerja,” tulisnya.

Kata Janna lagi, dia mengakui kegembiraan yang ditunjukkan kepada umum hanyalah palsu semata-mata untuk menutup rasa tidak bahagia yang dilaluinya.

Janna berkata lagi, dia hanya mahukan kehidupan normal seperti manusia biasa, namun mindanya seakan dikawal kerana tuntutan kerja.

“I’m just a normal human who want to live a normal life. I don’t like talking, I don’t like meeting people. Dulu bila I tak happy, I could find reasons for me not to be happy.

“Sekarang, I’m so happy tapi my brain won’t allow me to rest. From this I know, that I am my own problem. But no worries, I’ll fix myself,” katanya.

Perkongsian Janna itu mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan netizen memberikan kata-kata semangat serta memintanya untuk berehat seketika.