Sejak beberapa lalu, perkongsian di Instagram Nora Danish menjadi perhatian ramai apabila pelakon itu dilihat tiak lokek untuk berkongsikan fgambar-gambar percutiannya bersama rakan-rakan di Langkawi.

Namun, ramai yang kurang senang dengan penampilan pelakon itu yang dilihat agak seksi. Paling menjadi bualan, foto memaparkan Nora memakai gaun warna pink paras lutut yang mendedahkan kulitnya yang putih melepak.

BACA: Nora Danish Gembira Anak Baru Usia 2 Tahun Dah Boleh Hafal Sifir

Rata-rata netizen membanjiri ruangan komen Instagram pelakon tersebut serta mengecam cara pemakaiannya yang tidak sesuai dengan statusnya sebagai ibu anak dua.

Kata netizen lagi, dengan keadaan dunia sekarang berdepan pandemik Covid-19 sepatutnya lebih mendekatkan diri kepada Allah. Ujar netizen lagi, Nora sememangnya cantik, namun lebih cantik jika berpakaian menutup aurat.

Dalam ada itu, ada yang mengaitkan pemakaiannya dengan video khatam Al-Quran yang dimuat naik olehnya dimana Nora menitiskan air mata kerana berjaya khatam pada 10 malam terakhir pada Ramadan lalu.

Meskipun pelbagai kata-kata negatif dan kecaman diterima, namun Nora enggan ambil pusing dengan apa yang diperkatakan netizen.