fbpx

Baru-baru ini, perkongsian pelakon Puteri Balqis menjadi perhatian apabila meluahkan rasa bengang terhadap seorang pelakon remaja namun tidak didedahkan namanya.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Menerusi perkongsian di Insta Story itu, Balqis berkata pelakon tersebut didakwa mempunyai sikap suka memerli individu lain tanpa sebab termasuk dirinya.

BACA: Kongsi Foto Jejaka Kacukan, Puteri Balqis Dedah Kekasih?

Balqis turut menyindir pelakon tersebut yang sering membuat konten menunjukkan bahagian tubuhnya namun tidak pernah memenangi sebarang anugerah.

Dalam pada itu, Balqis juga berharap tidak bekerjasama lagi dengan pelakon berkenaan kerana tidak mahu melihat sikap pelakon itu yang turut mempunyai teman lelaki sedangkan masih di bawah umur.

“Tolong lah jangan bagi aku satu set dengan dia flip hair 20 kali seminit. Bangga dengan teman lelaki yang muka tak semenggah itu. Adoi jangan babitkan aku, ubat depres aku nak dekat habis ni,” tulisnya.