fbpx

Tasha Shilla Akui Putus Cinta, Bukan Sebab Orang Ketiga

Nampaknya impian pasangan ini untuk mendirikan rumahtangga dalam masa terdekat seperti dirancang awal tahun ini tidak menjadi kenyataan selepas Tasha Shilla sendiri mengakui yang beliau sudah putus cinta dengan kekasihnya, Hans.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Jawapan Tasha Shilla ini menjadi penamat kepada spekulasi yang bermula awal bulan ini tentang hubungan mereka yang sudah berakhir selain ianya berpunca dari orang ketiga yang campur tangan dalam perhubungan mereka.

BACA: Kaka Azraff Nafi Jadi Punca Tasha Shilla, Hans Berpisah

“Kami dah tiada apa-apa hubungan, sebelum ini pun kami berkawan rapat saya anggap ini adalah suratan takdir dan masing-masing telah pun buat haluan sendiri”

“Kalau perpisahan kami disebabkan oleh orang ketiga, hal itu saya saya enggan komen dan tidak mahu mengulas lanjut,” ujar Tasha Shilla kepada HLIVE! semalam.

Selain mengakui yang sudah sebulan mereka tidak bersama sebagai pasangan kekasih, Tasha Shilla juga menganggap perpisahan ini sebagai satu pengajaran buat dirinya. (rtky/m)