Sejak Isnin lalu, ramai yang sudah sibuk membuat perancangan untuk pulang ke kampung dan menempah tiket penerbangan untuk bercuti selepas kerajaan membenarkan aktiviti rentas negeri.

Namun berbeza buat pasangan selebriti, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen, mereka tidak perlu bersesak dengan orang ramai apabila menempah sebuah helikopter untuk percutian ke sebuah pulau.


BACA: Membesar Dalam Kesusahan, Hanis Zalikha Teringat Mak Ayah Jual Kuih Tepi Jalan

Menerusi satu perkongsian video di Instagram, Hairul turut membawa anak-anaknya bagi menikmati percutian tanpa perlu bersesak-sesak di lapangan terbang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen)

Dalam entri tersebut, Hairul turut memberitahu percutian itu adalah yang pertama buat anak perempuan mereka iaitu Alisa Aisyah.


Dalam pada itu, Hanis turut berkongsikan video di Instagram berada di dalam helikopter dalam perjalanan menuju ke pulau percutian mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha)

Perkongsian pasangan itu mendapat pelbagai reaksi di kalangan rakan artis dan netizen yang teruja dengan percutian mewah keluarga itu.

Hanis dan Hairul mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2015 dikurniakan dua cahaya mata iaitu Yusuf Iskandar, 5, dan Alisa Aisyah kini berusia dua tahun.