fbpx

“Tak Faham Kenapa Semua Sibuk Nak Pergi Langkawi?”

Umum mengetahui, semalam Langkawi kembali menerima pelancong selepas sekian lama ditutup susulan pandemik Covid-19 melanda negara.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Perkara itu turut mendapat perhatian pelakon Nabila Huda yang mempersoalkan mengapa ramai terburu-buru untuk bercuti ke Langkawi selepas melihat ramai ke sana semalam.

BACA: Gantikan Awal Ashaari & Janna, Nabila Huda Pengacara Baru Melodi

“Tak berapa faham kenapa semua sibuk nak pergi Langkawi. Hari ini boleh pergi, hari ini juga semua nak pergi. Tak boleh tunggu minggu depan atau bulan depan?” soalnya.

Pelakon itu turut menyebut situasi hari ini seperti kejadian berlaku baru-baru ini dimana tempat rekreasi air terjun dipenuhi dengan orang ramai.

Dalam pada itu, Nabila turut hairan dengan sikap sesetengah pihak yang suka terburu-buru melakukan sesuatu sebaik sahaja diberi kebenaran yang akhirnya membuatkan tempat itu sesak.

Sementara itu, menerusi satu muat naik di Twitter, Nabila turut meminta pertanyaannya itu disalah anggap kerana setiap orang ada pilihan dan pendapat mereka masing-masing.