Genap seminggu mendirikan rumah tangga, pelakon Fatin Afeefa dan suaminya, Aliff Awang tidak lokek berkongsikan momen manis mereka di media sosial. Memang tersengih-sengih tengok video pasangan ini.

Baru-baru ini, menerusi perkongsian di TikTok, Aliff ada memuat naik video memaparkan isterinya mengelak daripada disentuh olenya ketika berada di sebuah kedai makan.


BACA: Fatin Afeefa Cuba Ajar Suami Main Forex, Netizen Kata Lain Macam Tempat Landing

Turut kedengaran Aliff turut bertanyakan kepada isterinya mengapa dia ‘lari’ daripada dipegang serta bergurau mengungkit bahawa dia sudah bayar mahal untuk berkahwin dengan aktres itu. 

@aliff_awang

Sayang ? I nak pegang je. Bukan pukul !! Kalau you tak bagi I pegang, I nak buat apa? Takkan I nak pegang phone je huhu. Bosan tau pegang phone asyik withdraw je kerja. I nak pegang you nak rasa kemenangan ! Eh kalau korang semua ada masalah macamni, cuba TEKAN LINK KAT BIO ! Maybe bila kau berduit, isteri takmau pegang ? tak percaya? Kau buat dulu duit dengan aku !

? Nan Ko Paham – Kkz D BLG

“Kenapa awak lari? Saya bayar mahal-mahal tahu untuk kahwin dengan awak. Saya nak pegang awak je,” kata Aliff.


Bagaimanapun, Fatin bukan sengaja untuk mengelak daripada bersentuhan tetapi kerana dia masih mempunyai wuduk dan terpaksa mengelak supaya ianya tidak batal.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji tindakan pelakon itu yang cuba untuk menjaga wuduk sebaik mungkin.

Malah, rata-rata wanita memahami situasi Fatin itu sudah ada wuduk memang perlu dijaga apatah lagi sudah mengenakan solekan.