Sedang bahagia menjalin hubungan cinta dengan seorang ahli perniagaan, baru-baru ini video yang dimuat naik oleh Atikah Suhaime memerima kritikan netizen apabila bentuk badannya dikutuk berisi dan agak buncit.

Malah, disebabkan keadaan perutnya yang kelihatan berisi itu juga ada netizen yang mempersoalkan sama ada dirinya berbadan dua. Bagaimanapun, ada yang mengatakan, pelakon itu sedang bahagia dan disebabkan itu berat badan naik.


BACA: “Mestilah Saya Cari Lelaki Yang Berduit”

View this post on Instagram

@dashresortlangkawi ??

A post shared by Atikah Suhaime ?????? (@therealatikahsuhaime) on

Komen-komen netizen itu mendapat perhatian pelakon itu yang mengakui akan kekurangan bentuk badannya sekaligus menafikan tuduhan netizen mendakwa dirinya hamil.


Terkilan dengan komen-komen negatif tersebut yang mengkritik dirinya gemuk dan buncit, Atikah menempaklah kritikan netizen itu dengan sindiran sinis.

Atikah berkata tidak mengapa jika dirinya gemuk yang penting hatinya ikhlas dan ikhlas serta mempunyai teman lelaki yang kaya.

Berdepan episod putus tunang tahun lalu, bagaimanapunAtikah sudah pun bertemu pengganti dan sedang hangat bercinta dengan seorang ahli perniagaan, Datuk Lokman Teh.