fbpx

Sejak mendirikan rumah tangga, personaliti media sosial Syifa Melvin menjadi bahan gurauan kakak-kakaknya yang lain yang suka menyakatnya.

Baru-baru ini, tular perkongsian video dimuat naik seorang pengguna TikTok memaparkan Syatilla Melvin bersama adik-beradiknya yang lain sedang membuat siaran secara langsung.

BACA: Netizen Puji Majlis Bertandang Syifa Melvin, Safawi Rasid ‘Simple’ & Sederhana

Apa yang menjadi perhatian, Syatilla meluahkan rasa bimbang melihat Safawi yang berbadan atlet ketika di padang serta berseloroh membayangkan pasti adiknya akan teruk dikerjakan jika bergaduh.

https://www.tiktok.com/@aienaa39/video/7174411177613675803?is_from_webapp=v1&item_id=7174411177613675803

“Aku tengok betis dia kat tengah-tengah padang kan, aku mula terfikir..ni kalau dia gaduh dengan Syifa, Pawi terajang dia mampuih aku rasa patah bengkok adik aku, peha besar-besar peti ais daging!” katanya.

Dalam pada itu, Syatilla menjelaskan dia ternampak betis Safawi ketika pemain bola itu memakai seluar pendek dan bukan mahu melihat dengan sengaja.

“Aku bukan usya betis dia dah pakai seluar pendek aku nampak lah, lepas itu dalam kepala aku mula la fikir kalau dia terajang adik mampuih,” katanya.

Untuk rekod, Syifa sah bergelar isteri Safawi Rasid pada 28 November dalam satu majlis akad nikah yang berlangsung di sebuah hotel terkemuka ibu kota