fbpx

Syamsul Yusof Dakwa Puteri Sarah Curang Dengan Suami Orang

Hari ini, pengarah terkenal Syamsul Yusof mengejutkan ramai apabila memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya, Puteri Sarah di Mahkamah Rendah Syariah Gombar Timur.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Memetik mStar Online, Syamsul turut mendakwa isteri pertamanya itu curang terhadapnya apabila mempunyai hubungan dengan bekas teman lelaki yang berstatus suami orang.

BACA: “Sebagai Bapa Saya Sedih Bila Ada Orang Kata Nak Boikot Filem Syamsul”

Menurut Syamsul, dia tidak boleh menerima isterinya berlaku curang dan bukan mudah baginya untuk mendedahkan perkara itu di dalam tuntutan tersebut.

“Sebagai seorang suami, saya juga sudah memendam rasa dan nak cakap pun malu. Tiada suami yang boleh terima isterinya curang dengan suami orang lain,” katanya.

Bagaimanapun, Syamsul mengakui dia masih sayangkan isterinya itu serta berharap dapat selesaikan kemelut mereka dengan cara baik.

Terdahulu, Syamsul enggan menceraikan isteri pertamanya itu kerana percaya masih ada sinar untuk mereka kembali berbaik.