fbpx

“Syamsul Tahu Sebab Apa Saya Keluar Rumah”

Hangat diperkatakan mengenai kemelut rumah tangga pelakon dan pengarah terkenal Syamsul Yusof, terbaru isterinya, Puteri Sarah Liyana mengakui sudah dua bulan tidak tinggal sebumbung dengan suaminya

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Sarah berkata tiada sebab dia berbuat demikian sekiranya ‘masalah’ yang paling ditakuti dalam perhubungan rumah tangga tidak berlaku. Ujarnya, Syamsul tahu mengapa dia bertindak keluar dari rumah.

BACA: Syamsul Yusof Akui Dah Tak Sebumbung Dengan Isteri

” “Dia (Syamsul) tahu sebab apa saya keluar rumah dan dia juga tahu sebab apa saya ‘dingin’. Apabila keluar cerita sebegini, saya percaya ada pihak lain yang suka.

“Dalam perkara ini, saya tidak mahu dianggap punca terhadap apa yang berlaku sekarang. Tentu saja sebagai lelaki, suami dan ketua rumah tangga dia perlu bertanggungjawab di atas semuanya. Itu yang saya harapkan,” katanya.

Sebelum ini memuat naik kisah curang dan orang ketiga dalam perkahwinan di Insta Story, namun Sarah enggan mengulas lanjut. Ditanya adakah ‘masalah’ rumah tangga mereka membabitkan orang ketiga, Sarah meminta tanyakan kepada Syamsul.

“Saya tidak mahu mengulas lanjut mengenai perkara ini, tapi cukup untuk saya katakan ada ‘masalah’ yang wujud dalam rumah tangga kami. Soalan ini kena tanya pada dia,” katanya.

Meskipun berdepan kemelut rumah tangga, namun Sarah berkata dia masih menyayangi perkahwinan mereka yang sudah dibina sejak enam tahun lalu dan sentiasa akan berada di belakang suaminya.

“Tiada siapa mahukan masalah dan perpisahan. Saya tetap berdiri di belakang dan menyayangi dirinya sebab dia adalah syurga saya,” katanya.