fbpx

Sudahlah 4G, Data Pula Unlimited! Memang Boleh Layan Movie Setiap Hari

Zaman sekarang ini ramai yang gemar muat naik gambar di media sosial, ada yang gemar layan movie sampai pagi. Nak-nak lagi peniaga online yang gemar membuat live di laman Facebook.

Pastinya anda mencari data tanpa had (unlimited) untuk digunakan setiap hari bukan?

Sekarang ada satu pelan yang terbaik buat anda. Yang pastinya Konfem 4G, Konfem Unlimited!.

Dengan pelan terbaru YES yang menawarkan perkhidmatan 4G LTE ini boleh anda layan media sosial sampai pagi.

Bermula serendah RM46 sebulan dengan pelan Konfem 4G, Konfem Unlimited! anda sudah boleh enjoy satu hari di mana saja.

Hadir dalam tiga plan iaitu YES Konfem Unlimited 49, YES Konfem Unlimited 79 dan juga YES Konfem Unlimited 99 ini masing-masing menyediakan tahap kelajuan data tanpa had yang berbeza mengikut kuota yang ditawarkan.

Bagi anda yang sekarang menggunakan plan prepaid dan bertukar ke plan pascabayar yang awesome, YES pilihan terbaik dengan plan permulaan YES Konfem Unlimited 49 yang bermula dengan hanya RM46 sebulan sahaja!

Kelajuan akses sehingga 5Mbps tau, rugi kalau anda sia-siakan.

Tapi lain pula bagi perniaga online, anda semestinya memerlukan data yang banyak untuk sentiasa kekal berhubung dengan pelanggan bukan?

Kelajuan internet sehingga 7Mbps dengan Yes Konfem Unlimited 79 sangat sesuai untuk anda.

Dengan hanya RM69 sebulan, plan ni dilengkapi dengan pilihan panggilan suara dan sangat sesuai untuk golongan profesional atau ahli perniagaan yang sentiasa mempromosikan barangan di media sosial.

Tapi jika kurang sesuai, anda boleh upgrade kelajuan akses internet anda sebulan dengan pelan Yes Konfem Unlimited 99 yang mampu membuatkan anda akses tanpa kuota bulanan.

Bermula dengan RM99 sebulan anda akan dapat data internet yang super duper hebat!

Tidak hanya tertumpu kepada data tanpa had sahaja, anda juga boleh enjoy sepuas hati dengan panggilan tanpa had Voice over LTE (VoLTE) dengan kualiti yang super duper hebat.

VoLTE ini juga membolehkan anda membuat sambungan panggilan 2 hingga 3 kali lebih cepat ke talian panggilan pilihan anda dalam sesuatu masa.

Kualiti video call pun tidak kurang hebatnya malah 10 kali lebih jelas!

Jangan tak tahu, perkhidmatan servis panggilan berkualiti tinggi VoLTE sepanjang masa ini, menggamit ribuan peminat YES untuk sentiasa menggunakan telekomonukasi ini.

Nak-nak lagi, VoLTE YES ni dianugerahkan sebagai “Most Innovative Voice Server” oleh Telecoms Asia Awards 2017.

Jadi kepada anda yang gemar muat naik gambar di media sosial dan sering berhubung dengan tersayang itu bolehlah beralih kepada rangkaian YES Konfem 4G, Konfem Unlimited!