fbpx

Suami Lana Nodin Bagi Warning Di IG Live, Michael Ang Sedia Bersemuka

Lantang membidas kenyataan pelakon Lana Nodin yang mengesa Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham, pengarah Michael Ang berkata dia menerima amaran daripada suami Lana iaitu David Mckienzie.

Bersedia untuk bersemuka dengan Lana dan suaminya bagi menyelesaikan kemelut antara mereka, bagaimanapun Michael meminta pasangan itu mendapatkan vaksin terlebih dahulu.

BACA: “Saya Rakyat Negara Ini, Saya Ada Hak Bersuara”

“Sebenarnya saya tak nak bagi komen selanjutnya sebab suami dia dah bagi amaran, dia masuk dalam sesi IG live saya dan tinggalkan komen macam itu.

“Saya memang terbuka nak jumpa mereka tapi pastikan mereka vaksin dulu, sebab saya memang tak nak jumpa atau kerjasama dengan orang tak ambil vaksin. Itu pendirian saya.

“Saya tak kisah kalau dia anti vaksin, itu hak dia, yang saya marah bila dia kata muka penat DG Hisham selama ini hanyalah lakonan, itu adalah satu kebonohan (Lana),” katanya.

Meskipun dilmparkan kata-kata hinaan oleh Lana terhadap dirinya, namun dia tidak amnil kisah dan enggan melayan tindakan pelakon itu yang disifatkan sama seperti netizen lain.

“Kata-kata yang dia kata pada saya itu sama seperti netizen-netizen lain yang pernah cakap pada saya, kalau ada isu yang mereka tak puas hati dengan pandangan saya.

“Dia kata saya kafir, lebih baik tak payah masuk Islam..semua benda itu netizen dah pernah cakap macam itu pada saya. Jadi perlu ke saya melayan orang yang tidak berotak seperti itu,” katanya.

Terdahulu, Lana memuat naik kenyataan di Insta Story menempelak Michael yang dikatakan masuk campur kenyataannya berkaitan Dr Noor Hisham.