Perkongsian suami kepada pelakon Nadia Brian iaitu Muizz Nasruddin menjadi perhatian ramai apabila memuat naik gambar serta kapsyen berbaur kekecewaan.

Menerusi entri itu. Muizz meluahkan perasaan tiada apa yang lebih menyakitkan daripada dikhianati, dikecewakan dan dihina oleh orang tersayang.

“Satu hakikat, saya berikan hati dan jiwa. Saya sudah berikan yang terbaik, namun, ia tak mencukupi buat awak.

“Tiada apa yang lebih menyakitkan daripada dikhianati, dikecewakan dan dihina oleh orang yang kita fikir, takkan melukakan kita,” tulisnya yang disertakan dengan emoji hati pecah

Dalam pada itu. Muizz berkata dia percaya bahawa Allah mempunyai perancangan yang lebih baik untuk dirinya dan berterima kasih kepada keluarga yang sentiasa memberi sokongan.

“Terima kasih kepada keluarga dan rakan-rakan atas sokongan moral. Saya percaya, Allah ada perancangan yang lebih baik untuk saya.  Insya-Allah, keadilan akan terbukti,” tulisnya.

Menerusi perkongsian itu, Muizz turut menanda (tag) nama Nadia di gambar itu.

Ogos lalu,  Nadia menafikan dakwaan rumah tangga yang dibina bersama suami sedang bergolak ia berikutan pelakon itu tidak lagi memuat naik gambar bersama selepas kali terakhir pada Aidilfitri lalu.

Jelasnya, dia tidak berapa gemar berkongsikan hal peribadi di media sosial. Ujarnya, jika tidak memuat naik gambar bersama tidak semestinya tak bahagia.