Anda pasti sering melihat rakan anda melakukan aktiviti outdoor seperti hiking, climbing mahupun berkhemah di tempat-tempat yang cantik bukan? Bukan sahaja tempat yang mereka terjah tu cantik dan wow tetapi pakaian dan aksesori yang mereka kenakan juga pasti tip top!

Ya lah, untuk lakukan aktiviti outdoor seperti itu sudah tentu memerlukan persediaan mental dan kecergasan. Bukan tu sahaja, persediaan barangan seperti kasut, seluar dan pakaian lain juga penting bagi anda sebelum memulakan sesuatu aktiviti.


Kali ini kami ingin memudahkan kerja anda untuk mencari segala persiapan barangan aktiviti kegemaran ramai seperti hiking, climbing mahupun berkhemah. Anda hanya perlu terjah satu gudang ini yang kini sedang adakan sale besar-besaran mengenai barangan aktiviti outdoor ini.

Bertempat di Sports Direct anda boleh dapatkan barangan dari atas kepala sehinggalah kaki. Paling senang dan cepat, hanya satu tempat sahaja sudah dilengkapi segala keperluan yang anda mahu.

Antara promosi hebat yang sedang dijalankan di Sports Direct adalah anda boleh mendapat 40% diskaun untuk 3 item Hi-Tec, 30% diskaun untuk 2 item Hi-Tec dan mana-mana 2 item dari jenama Karrimor atau Gelert sebanyak 30%.

Wah! Memang promosi sebegini yang dinanti-nantikan oleh peminat sukan outdoor ini. Senang cerita, jika anda terjah sahaja gudang Sports Direct anda akan dapat lebih banyak kasut, pakaian dan aksesori seperti backpacks, kasut hiking, jackets daripada keluaran Hi-Tec, Karrimor, Gelert, Asics, adidas, deuter, Igloo, Lifestraw dan banyak lagi!

Bukan calang-calang jenama tahu yang ada promosi. Semuanya jenama yang tip-top untuk anda lengkapkan lagi aktiviti harian anda.

Jangan tunggu lama-lama untuk rebut peluang sale yang sedang menanti anda bermula 2 Mac sehingga 22 Mac ini.

Rugi lah kalau tak terjah di mana-mana antara 30 gudang Sports Direct berdekatan anda untuk rebut peluang menarik ini.

Maklumat lanjut layari laman rasmi Sports Direct, Facebook dan Instagram Sports Direct.