Nampaknya Sport Planet buat jualan besar besaran lagi dan kali ini lokasi seterusnya adalah di Era Square Mall (Terminal 2), Seremban pada 27 Oktober hingga 6 November, bermula jam 11 pagi hingga 9 malam.

Ha, cakap banyak pun tak guna, kami nak kongsikan dengan anda apa yang anda boleh dapatkan di sana nanti!

Barangan Original Dari Jenama Antarabangsa

5-sport-planet-serang-seremban-diskaun-gila-gila-rotikaya

Ramai yang tertanya status barangan di sini. Memang original ya dan ramai juga berpuas hati. Tak percaya? Boleh serbu dan alami sendiri

Harga Memang Berpatutan Sangat

9-sport-planet-serang-seremban-diskaun-gila-gila-rotikaya

Setiap kali ada jualan off season oleh Sport Planet, penuh orang serbu. Sebab apa? Sebab harga di sini memang berpatutan dan ada diskaun sehingga 70%!

Pelbagai Pilihan Pakaian Dalam Wanita

8-sport-planet-serang-seremban-diskaun-gila-gila-rotikaya

Ha, siapa kata Sport Planet ada jual pakaian sukan lelaki saja? Jangan risau, siapa yang bijak berjimat, pastinya akan serbu setiap kali Sport Planet buat jualan besar besaran.

Boleh Borong Untuk Satu Pasukan!

3-sport-planet-serang-seremban-diskaun-gila-gila-rotikaya

Antara kelebihan harga yang murah ialah dapat menjimatkan kos dan sebab itulah anda boleh bawa pasukan badminton, futsal atau pun bola sepak untuk sama-sama dapatkan barangan baru. Memang puas hati sangat.

Masa Paling Sesuai Untuk Beli Barang Latihan

6-sport-planet-serang-seremban-diskaun-gila-gila-rotikaya

Selalu beli barang latihan sikit sikit, payah mahu dapat diskaun. Tapi di Sport Planet memang boleh borong peralatan untuk latihan sebab harganya murah sangat sangat.

Pakaian Kasual Juga Turut Ada

7-sport-planet-serang-seremban-diskaun-gila-gila-rotikaya

Bagi yang tak minat bersukan tapi suka barangan sukan yang berjenama, jangan risau sebab anda juga boleh dapatkan baju kasual, kasut, topi dan pelbagai lagi barangan yang anda boleh dapatkan.

Memang tak dinafikan, siapa yang pernah pergi jualan besar besaran oleh Sport Planet, memang ramai yang lambat keluar sebab rambang mata tengok barang yang ada. Jadi bagi anda yang tertanya bila dan di mana ia akan diadakan, boleh simpan screenshot gambar di bawah.

2-sport-planet-serang-seremban-diskaun-gila-gila-rotikaya

Kami kongsikan juga kepada anda beberapa lagi barangan yang anda boleh dapatkan di sana nanti. Enjoice!