fbpx

Sport Planet Bakal Terjah Orang Shah Alam!

Bertuah sungguh mereka yang berada di Shah Alam, Selangor kerana Sport Planet akan adakan jualan besar besaran di Utropolis Marketplace Glenmarie, Shah Alam pada 24 November ini sehingga 4 Disember 2016.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Selain itu, jualan besar besaran ini juga akan bermula pada jam 11 pagi sehingga 9 malam. Ha, saja nak beritahu, siapa yang dah pernah datang jualan Sport Planet, mesti ramai yang sudah tunggu awal-awal. Sebab apa kena datang serbu, jom baca 5 sebab di bawah ini.

1. Barangan sukan dijual dengan harga tak masuk akal

6-sport-planet-bakal-terjah-orang-shah-alam-rotikaya

Kebanyakan barangan di sini memang harga habis potong punya. Ramai sangat puas hati dengan barangan yang dijual di sini.

2. Pelbagai barangan sukan ada

4-sport-planet-bakal-terjah-orang-shah-alam-rotikaya

Bukan setakat jersi saja, peralatan sukan lain pun ada. Siap boleh bawa pasukan badminton anda sekali kalau mahu, boleh borong raket dan bulu tangkis banyak-banyak.

3. Pakaian sukan wanita juga ada

3-sport-planet-bakal-terjah-orang-shah-alam-rotikaya

Jangan salah sangka pulak kata di Sport Planet tiada jual barangan wanita. Malah barangan sukan dan pakaian dalam wanita antara yang paling cepat diserbu. Sebanya memang berjenama belaka!

4. Semua barangan jenama antarabangsa yang dijual di sini adalah original

5-sport-planet-bakal-terjah-orang-shah-alam-rotikaya

Jenama Puma, Nike, Timberland, Yonex, Adidas dan macam macam lagi anda boleh dapatkan di sini. Memang original. Tapi kalau risau kasut size habis, baik datang awal.

5. Penjimatan berlipat kali ganda, diskaun sehingga 70%!

7-sport-planet-bakal-terjah-orang-shah-alam-rotikaya

Jika ibu bapa nak berjimat beli barang anak anak, inilah juga masa yang sesuai. Sebabnya bukan saja barangan sukan, pakaian kasual, kasut untuk raya tahun depan pun boleh dapatkan di sini. Bukan itu saja, potongan diskaun di sini siap ada yang sampai 70%.

Jadi bagi mereka yang pandai ambil peluang, inilah waktu yang tepat. Bagi yang nak berjimat, jangan lepaskan peluang ini dan jom serbu Utropolis Marketplace Glenmarie, Shah Alam bermula 24 November. Kami kongsikan banyak lagi gambar barangan yang buat anda rambang mata di bawah.

2-sport-planet-bakal-terjah-orang-shah-alam-rotikaya