Sejak mingu lalu hangat diperkatakan mengenai rumah tangga kakak kepada selebriti popular, Neelofa iaitu Noor Nabila apabila usahawan itu memadam semua gambar bersama suami, Engku Emran di Instagram.

Lebih kecoh apabila tular di media sosial apabila beberapa media Indonesia melaporkan pasangan itu dikhabarkan sudah bercerai.


BACA:  Media Indonesia Lapor Engku Emran, Nabila Bercerai?

@noornabila00

Macam2 kejadian ketika solat ya #jebatjayden … ( nota: mommy record untuk kenangan.. kantoi pulak dengan anak) #kidsoftiktok #fyp #fyp??viral

? Allah Allah Aghisna – Veve Zulfikar

Terbaru, perkongsian Nabila di aplikasi TikTok menjadi perhatian apabila memuat naik video gelagat anak sulung lelakinya, Jebat Jayden ketika mereka mendirikan solat jemaah bersama.

Tutur kelihatan, Engku Emran dalam video tersebut sekaligus membuktikan pasangan itu masih sebumbung serta keadaan rumah tangga Nabila masih dalam keadan baik-baik sahaja.


Diruangan komen, ada netizen mengatakan jika seseorang itu tidak memuat naik gambar dengan pasangan tidak bermakna mereka tidak lagi bersama. Kita doakan yang baik-baik sahaja untuk pasangan ini.