Sejak mingu lalu hangat diperkatakan mengenai rumah tangga kakak kepada selebriti popular, Neelofa iaitu Noor Nabila apabila usahawan itu memadam semua gambar bersama suami, Engku Emran di Instagram.

Hasil tinjauan mendapati, gambar pernikahan mereka juga tidak kelihatan malah Nabila turut menukar gambar profil Instagram miliknya itu.


BACA: Noor Nabila Padam Gambar Suami, Ini Pula Ditemui Di IG Engku Emran

Bagaimanapun, sejak beberapa hari lalu tular apabila beberapa media Indonesia melaporkan pasangan itu dikhabarkan sudah bercerai.

@indonesia_today

Mantan suami Claudyacintya Bella, Engku Emran dikabarkan bercerai lagi untuk yang ketiga kalinya, nitizen : Vicky Prasetyo versi Upin Upin #claudyacintyabella #engkuemran #fyp

? Pilihan Yang Terbaik Sadvibes Version – Sadvibes?

Hasil tinjauan mendapati, turut tular di aplikasi TikTok apabila ada pengguna memuat naik laporan-laporan berita itu.


Turut menjadi perhatian, ada yang menulis tajuk bekas suami Laudya Cynthia Bella dikhabarkan bercerai serta mengatakan Engku Emran bukan orang sembarangan.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen Malaysia yang turut terkejut dengan laporan berkenaan kerana tiada laporan mengenai perkara itu keluar daripada media daripada Malaysia serta bertanya mengenai kesahihan berita tersebut.

Sebelum ini, turut hangat diperkatakan apabila lain pula ditemui di Instagram milik Engku Emran dimana kali terakhir dia memuat naik gambar berdua ketika ulang tahun perkahwinan mereka pada Mac lalu. Menerusi foto itu, kelihatan pasangan itu baru sahaja selesai menunaikan solat jemaah bersama.

Bagaimanapun, sehingga kini status rumah tangga mereka masih menjadi tanya apabila kedua-duanya hanya mendiamkan diri.