Bakal menyambut ulangtahun perkahwinan kesembilan pada 21 Ogos depan, sama seperti tiap pasangan lain, Datuk Siti Nurhaliza dan juga suami, Datuk Seri Khalid Muhd Jiwa mengakui bahawa mereka masih berharap untuk dikurniakan zuriat sendiri.

BACA: Siti Nurhaliza Sambut Aidilfitri Berjimat Cermat


“Kami sentiasa berdoa semoga kebahagiaan yang dikecapi ini akan kekal ke Jannah. Siti nak jadi bidadari kepada dia buat selama-lamanya. Semoga suatu hari nanti saya akan dikurniakan cahaya mata sendiri biarpun sudah memiliki anak daripada perkahwinan suami yang terdahulu”

“Andai tiada rezeki untuk saya melahirkan anak sendiri pun, saya reda. Malah, saya dan suami ada cakap-cakap apabila tua nanti kami nak tinggal di Tanah Suci Makkah. Insya-Allah,” kata Siti dipetik daripada Berita Harian melalui rancangan Romantika Raya, yang disiarkan Astro Ria.

Selain berbicara mengenai soal anak, Datuk K juga dalam masa yang sama turut memuji isteri tercinta yang diakui telah banyak merubah dirinya menjadi lebih baik sepanjang bergelar isteri di samping menyatakan Siti memang suka makan. (rtky/s)