fbpx

Selepas sekian lama menyepi daripada media sosial, baru-baru ini Shuk Sahar ada membuat Live di TikTok mengakui berkali-kali curang dengan isterinya.

Menerusi sesi live itu juga, Shuk berkata tindakannya itu tidak membuatkan dirinya bahagia serta meminta mereka diluar sana supaya menghentikan niat tersebut serta jangan jadi sepertinya.

BACA: Curang Berkali-Kali Dengan Orang Sama, Shuk Akui Tak Best & Tak Bahagia

Hari ini, tular pula perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @mikha.ukasyah, dimana pelawak itu mengatakan dia mahu memjual rumah banglo miliknya dengan nilai RM1.2 juta.

Menurut Shuk, dia mahu menjual rumah berkenaan serta mahu menggunakan wang berkenaan untuk meneruskan kehidupan selepas jatuh berikutan kontoversi curang terpalitnya dirinya sejak beberapa tahun lalu.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengatakan mungkin itu kifarah kerana berlaku curang terhadap isteri.

Dalam pada itu, ada yang mengatakan apa yang menimpa Shuk itu adalah ujian daripada Allah untuk dia berubah serta mendekatkan diri kepada Yang Maha Esa. Malah, ada netizen meminta supaya menjaga tutur kata kerana Allah masih menjaga aib kita.

Terdahulu, Shuk turut menitipkan nasihat kepada mereka yang sudah berkahwin dan berkeluarga supaya tidak mengikut sepertinya.